[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

Re: [E-devel] Edje transition: works only in one direction



Hi Sevcsik

It seems to be a bug of Edje, when a part has no state called "default".
Just replace "state1" to "default" and it should work.

But I don't know if it's a wanted behaviour or if it's actually a bug
of Edje. As a rule, to avoid this kind of bug, you should always call
the first state of a part "default".

Regards,
Simon TRENY <MoOm>


On Thu, 22 Jun 2006 20:22:04 +0200,
Andrew Sevcsik <sevcsik@citromail.hu> wrote :

> Here is everything.
> 
> On Thu, 22 Jun 2006 17:52:39 +0200
> Simon TRENY <simon.treny@free.fr> wrote:
> 
> > Hi Sevcsik
> > Mime-Version: 1.0
> > Content-Type: text/plain; charset=us-ascii
> > Content-Transfer-Encoding: binary
> > 
> > Hi Sevcsik
> > 
> > You should send the whole .edc code and the images so we could
> > compile the animation and test by ourselves.
> > 
> > Regards,
> > Simon TRENY <MoOm>
> > 
> > 
> > 
> > Le Thu, 22 Jun 2006 17:33:19 +0200,
> > Andrew Sevcsik <sevcsik@citromail.hu> a _crit :
> > 
> > > 
> > > 
> > > Hi list.
> > > 
> > > I have these programs:
> > > 
> > > program { /*Programs that do the mouseover animation for
> > > statusimg_bg */ name, "statusimg_bg_in";
> > > 	signal, "mouse,in";
> > > 	source, "statusimg_bg_over";
> > > 	action, STATE_SET "state2" 1.0;
> > > 	target, "statusimg_bg_over";
> > > 	transition, LINEAR 0.5;
> > > 	after, "statusimg_bg_in2";
> > > }
> > > program { 
> > > 	name, "statusimg_bg_in2";
> > > 	action, STATE_SET "state2" 1.0;
> > > 	target, "statusimg_bg";
> > > 	transition, LINEAR 0.5;
> > > }
> > > 	program { /* !! TODO: TRANSITION IS NOT WORKING HERE !!!
> > > */ name, "statusimg_bg_out";
> > > 	signal, "mouse,out";
> > > 	source, "statusimg_bg_over";
> > > 	action, STATE_SET "state1" 1.0;
> > > 	target, "statusimg_bg";
> > > 	transition, LINEAR 0.5;
> > > 	after, "statusimg_bg_out2";
> > > }
> > > program { 
> > > 	name, "statusimg_bg_out2";
> > > 	action, STATE_SET "state1" 1.0;
> > > 	target, "statusimg_bg_over";
> > > 	transition, LINEAR 0.5;
> > > }
> > > 
> > > Transition works nicely at mouse,in, but it at mouse,out, it only
> > > wait 0.5 seconds, and change suddenly. These are just alpha
> > > changes, so I don't understand.
> > > 
> > > statusimg_bg (original)
> > > 	state1 - visible
> > > 	state2 - hidden
> > > 
> > > statusimg_bg (glow)
> > > 	state1 - hidden
> > > 	state2 - visible
> > > 
> > > Thanks for the help.
> > > Sevcsik
> > > 
> > > Using Tomcat but need to do more? Need to support web services,
> > > security? Get stuff done quickly with pre-integrated technology to
> > > make your job easier Download IBM WebSphere Application Server
> > > v.1.0.1 based on Apache Geronimo
> > > http://sel.as-us.falkag.net/sel?cmd=lnk&kid=120709&bid=263057&dat=121642
> > > _______________________________________________
> > > enlightenment-devel mailing list
> > > enlightenment-devel@lists.sourceforge.net
> > > https://lists.sourceforge.net/lists/listinfo/enlightenment-devel
> > > 
> > 
> > Using Tomcat but need to do more? Need to support web services,
> > security? Get stuff done quickly with pre-integrated technology to
> > make your job easier Download IBM WebSphere Application Server
> > v.1.0.1 based on Apache Geronimo
> > http://sel.as-us.falkag.net/sel?cmd=lnk&kid=120709&bid=263057&dat=121642
> > _______________________________________________ enlightenment-devel
> > mailing list enlightenment-devel@lists.sourceforge.net
> > https://lists.sourceforge.net/lists/listinfo/enlightenment-devel