[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

Re: [E-devel] Ecore compile issues



I had this issue after an update a month ago or so. The software X11 engine 
was building, but wasn't getting installed. Can't remember if I just had to 
make clean, or if i actually nuked the ecore tree and checked a fresh one 
out. Try both, should fix things.
--
rephorm


On Tuesday 04 April 2006 08:32, Essien Ita Essien wrote:
> Hiya,
>
> Lattest CVS checkout (few minutes ago) and I have the following error
> building ecore:
>
> ecore_evas_x.c: In function '_ecore_evas_x_alpha_set':
> ecore_evas_x.c:1387: error: 'struct <anonymous>' has no member named
> 'destination_alpha' ecore_evas_x.c:1395: error: 'struct <anonymous>' has no
> member named 'destination_alpha' ecore_evas_x.c: In function
> 'ecore_evas_software_x11_new':
> ecore_evas_x.c:2101: error: 'struct <anonymous>' has no member named
> 'destination_alpha' ecore_evas_x.c:2109: error: 'struct <anonymous>' has no
> member named 'destination_alpha' make[4]: *** [ecore_evas_x.lo] Error 1
> make[3]: *** [all-recursive] Error 1
> make[2]: *** [all-recursive] Error 1
> make[1]: *** [all-recursive] Error 1
> make: *** [all] Error 2
>
> Evas built properly, and I checked that Software X11 engine got built (i
> looked at the ./configure summary for Evas). I'm prolly doing something
> wrong somewhere anyways.
>
> ideas?
>
> Cheers,
> Essien
>
>
>
>
> -------------------------------------------------------
> This SF.Net email is sponsored by xPML, a groundbreaking scripting language
> that extends applications into web and mobile media. Attend the live
> webcast and join the prime developer group breaking into this new coding
> territory!
> http://sel.as-us.falkag.net/sel?cmd=lnk&kid=110944&bid=241720&dat=121642
> _______________________________________________
> enlightenment-devel mailing list
> enlightenment-devel@lists.sourceforge.net
> https://lists.sourceforge.net/lists/listinfo/enlightenment-devel