[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

Re: [E-devel] ecore does not compile with software_x11 engine



This was caused by a bug in Evas' configure.in, which was fixed last night. 
Just in case it hasn't gone into anon cvs yet, s/yes/xyes on line 185 of 
evas' configure.in.
--
rephorm

On Sunday 12 March 2006 05:00, Aleksej Struk wrote:
> Hi,
>
> I have a problem with the compiling ecore. I just sync myself to the
> latest cvs. EET and EVAS are compiled correctly. But ecore - not.
> Basically, I just run autogen.sh and do not setup config options.
> When I run make, I have the following comiler error :
>
> ecore_evas_x.c: In function '_ecore_evas_x_alpha_set':
> ecore_evas_x.c:1387: error: structure has no member named
> 'destination_alpha' ecore_evas_x.c:1395: error: structure has no member
> named 'destination_alpha' ecore_evas_x.c: In function
> 'ecore_evas_software_x11_new':
> ecore_evas_x.c:2101: error: structure has no member named
> 'destination_alpha' ecore_evas_x.c:2109: error: structure has no member
> named 'destination_alpha'
>
> However, the include
> e17/libs/evas/src/modules/software_x11/Evas_Engine_Software_X11.h defines
> 'destination_alpha'.
> But it is not defined in
> $INSTALL_PREFIX/include/Evas_Engine_Software_X11.h.
>
> regards,
> aleksej
>
>
> -------------------------------------------------------
> This SF.Net email is sponsored by xPML, a groundbreaking scripting language
> that extends applications into web and mobile media. Attend the live
> webcast and join the prime developer group breaking into this new coding
> territory!
> http://sel.as-us.falkag.net/sel?cmd=lnk&kid=110944&bid=241720&dat=121642
> _______________________________________________
> enlightenment-devel mailing list
> enlightenment-devel@lists.sourceforge.net
> https://lists.sourceforge.net/lists/listinfo/enlightenment-devel